• Kalustemaalaus keinutuoli
  • Kalustemaalaus pöytä
  • Mallinuken maalaus
  • Teollisuusmaalaus
  • Moottoripyörän maalaus
  • Lohkon maalaus

Ruiskumaalaus TurkuRuiskumaalaamme automaalaamollamme myös paljon muitakin ruiskumaalattavia kappaleita, kuin autoja ja auton osia. Pystymme ruiskumaalaamaan käytännössä mitä tahansa ja teemme viikoittain erityyppisiä ruiskumaalaustöitä. Teemme maalaukset yksityisten ja teollisuuden asiakkaiden tarpeisiin. Kaipaat sitten keittiön kalusteisiin tai prototyyppiisi maalausta, niin pyydä meiltä tarjous!Lisää kuvia ja videoitaKeittiön ja kodin kalusteet


Jos kaipaat kotisi kalusteiden ja huonekalujen päivitystä nykypäivään, ei välttämättä tarvitse lähteä ostamaan uusi kalusteita kaupasta. Esimerkiksi keittiön kaapinovet voit tuoda meille ja maalaamme ne haluamallasi värillä. Sama voidaan tehdä pöydille, tuoleille tai mille tahansa kiinteälle pinnalle, joka ei ime väriä itseensä. Tarjouksen maalauksesta saat helposti yhteydenottolomakkeemme kautta! Yhteistyöyritykseltämme Covat Oy kannattaa kysyä apua kalusteiden irrotukseen ja asennukseen.

Teollisuusmaalaukset


Teemme teollisuuden tarpeisiin yksittäis- ja sarjamaalauksia. Tavallisimpia töitämme teollisuuden puolelta ovat prototyyppien ja mallikappaleiden maalaukset. Pystymme tuottamaan myös sarjamaalausta maalattavista kappaleista riippuen. Ottakaa yhteyttä ja keskustellaan lisää maalaustarpeistanne.

Moottoripyörien ja muiden osien maalaukset


Maalaamme jatkuvasti moottoripyörien, mopojen sekä mopoautojen osia. Saat meiltä nopeasti maalattuna yksittäiset osat tai koko katteet. Käytämme muoviosille sopiva maaleja sekä pohjustimia, jotka takaavat laadukkaan ja pysyvän maalaustuloksen. Sesonkiaikoina suosittelemme ottamaan ajoissa yhteyttä, jotta saat osasi maalattuna hyvissä ajoin ennen ajokautta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!