• Kolarikorjaus osamaksulla
  • automaalaamo
  • automaalaamo
  • Alumiinivanteiden maalaus

Automaalaamo Turku


Maalausliike Auto Oy on täyden palvelun automaalamo Turussa. Meillä on yli 75 vuoden kokemus automaalaamoalalta ja meihin luottavat merkkikorjaamot sekä vakuutusyhtiöt. Olemme Suomen Kolarikorjaamoiden liiton jäsen. Palvelemme myös yksityisasiakkaita ja autosi voit tuoda meille joko kolarikorjaukseen tai muuhun auton maalausta vaativaan työhön. Otamme vastaan suoraan vakuutusyhtiöiden maksamat työt, joista teemme vakuutusyhtiölle ilmoituksen. Tuodessasi autosi suoraan meille maalaamolle, vältyt merkkikorjaamoiden pitkiltä jonoilta. Meillä on myös tarjota asiakkaillemme joustavat maksutavat, jos maksat automaalauksesi itse. Automaalaamomme palvelee sinua Turun Itäharjulla sampsankatu 4:ssä.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta.

Vakuutusyhtiöiden korvaamat automaalamotyöt

Jos autosi vahingoittuu joko kolarin, ilkivallan tai muun vahingon seurauksena korvaa vakuutusyhtiösi tai vastapuolesi vakuutusyhtiö vahingot. Täyskasko on edellytyksenä itseaiheutettujen vahinkojen korvauksessa. Pakollinen liikennevakuutus kattaa aina syyttömän vastapuolen vahingot. Jos maksat itse korjauksen, on meillä tarjota sinulle joustavat maksutavat. Katso lisää kolarikorjauksesta.


Puskurin maalaus

Puskurin maalaus ja korjaus on yksi yleisimmistä automaalamotöistä. Puskurit ovat yleisesti melko edullisia ja korjauksen hinta on sellainen, ettei rikkinäisellä puskurilla kannata ajella. Muovipuskureita voi myös korjata muovihitsauksella ja työmenetelmä on myös meillä käytössä. Uudet puskurit toimitetaan meille muutamassa päivässä ja ovat myös melko nopeasti maalattuna asennusvalmiita. Puskurin maalausta varten ei autoasi tarvitse välttämättä jättää seisomaan automaalaamolle. Voimme ottaa autostasi värianalysaattorilla värin ja tämän jälkeen voit lähteä autosi kanssa. Ilmoitamme, kun uusi puskuri on maalattu sekä asennusvalmis. Tämän jälkeen tuot autosi maalaamolle ja me asennamme puskurin muutamassa tunnissa. Asennusaikaan vaikuttaa auton malli ja varustelut.Hinnat riippuvat automerkistä ja maalista sekä auton varustelutasosta. Tutustu myös joustaviin maksuehtoihin. Jos autosi kaipaa puskurin korjausta, niin ota meihin yhteyttä!


Konepellin maalaus

Konepellin maalaus on myös yleisiä automaalaamotöitä. Konepellit ovat jatkuvasti alttiina vaurioille, kuten auringon valo, kiven- ja nastan iskemät sekä ilkivalta. Konepellin maalaus vaatii usein auton jättämisen automaalaamolle, koska ilman konepeltiä ei autolla voi ajaa. Konepelti on auton pelleistä sellainen, joka harvemmin vaihdetaan ja useimmiten vanha konepelti korjataan. Konepellin korjaus on työnä erityistä tarkkuutta vaativa, koska se on yksi auton näkyvimmistä osista ja kooltaan suuri. Konepellin maalausta harkittaessa ei hinnan tulisi olla ensisijainen kriteerin, vaan perusteena tulisi olla automaalaamon ammattitaito. Huonosti tehty maalaus- ja korjaustyöt johtaa siihen, että konepelti pitää maalata uudestaan. Pyydä tarjous konepellin maalauksesta.


Auton paikkamaalaus

Auton paikkamaalaus on työ, jossa autosta maalataan pieni alue, joka on vaurioitunu tai ruostunut. Yleisiä auton paikkamaalaustöitä on parkkipaikkakolhut, kiveniskemät ja naarmut. Ruostuneet lokasuojankaaret on mahdollista paikkamaalata, mutta näissä tilanteesta riippuen päästään helpommalla ja saadaan parempi tulos aikaiseksi, kun koko kaari vaihdetaan. Kaaren vaihto on nykyisin helppo työ, eikä välttämättä vaadi edes hitsaustyötä. Auton paikkamaalaus kannattaa tehdä aina heti, kun huomaat vaurion autosi maalipinnassa. Paljastunut metalli on alttiina ruostumiselle ja ruoste lähtee myös nopeasti leviämään ehjän maalipinnan alle. Ruostunut pelti on kalliimpi korjauttaa sekä jossain kohtaa siitä tulee korjauskelvoton. Auton jälleenmyyntiarvoon ja käyttöikään vaikuttaa merkittävästi sen maalipinnan ja ulkoisten osien kunto.Pyydä tarjous paikkamaalauksesta.


Auton ylimaalaus

Auton ylimaalaus on harvinaisempi automaalamotyö, mutta olemme toimintamme aikana tehneet auton ylimaalauksia erikois-, museo ja käyttöautoihin. Ylimaalauksen perusteena useimmiten on se, että asiakas haluaa lisätä auton näyttävyyttä tai auton maalipinta on niin huonossa kunnossa, että auto tulee ylimaalata, koska pelkkä osa- tai paikkamaalaus ei riitä. Ylimaalaus asettaa automaalaamolle muutamia haasteita, eli ylimaalattavat autot viipyvät maalamolla pitkään ja vaativat paljon työtä. Jotta työ tulisi tehtyä kunnolla ja lopputulos olisi hyvä tulee auto ennen varsinaista maalausta purkaa merkittäviltä osin. Uusi väri tulee saada kaikkiin auton näkyviin maalipintoihin ja tästä syystä edullisemmalla hinnalla tehdyt ylimaalaukset selviää oven avaamalla tai tiivistettä raottamalla. Näistä syistä auton ylimaalausten hinta on melko korkea, verrattuna muihin automaalaamotöihin. Me teemme mielellämme auton ylimaalauksia ja tarjoamme asiakkaille erikoisosaamista tällä osa-alueella. Teemme aina ylimaalaukset niinkuin ne tulee tehdä ja lopputulos on myös asiakkaiden mieleen. Joustavat maksuvaihtoehdot tarjoavat myös helpotusta ylimaalausta suunnittelevalle. Ylimaalauksen osalta kokemusta on kertynyt meille mm. Lamborghini merkkisen auton osalta, joka tuotiin automaalaamollemme Ruotsista asti maalattavaksi.Pyydä tarjous ylimaalauksesta.


Alumiinivanteiden maalaus

Alumiinivanteet voidaan maalata myöskin eri väreihin. Samoin voimme korjauttaa rikkoutuneet vanteet yhteistyökumppanillamme ja uusien vanteiden hankkinnalta vältytään. Uusien alumiinivanteiden hinta on perusvanteissa melko alhainen ja näiden osalta korjaustyöt ei välttämättä kannata. Toisaalta edullisista vanteista saadaan yksilölliset automaalamolla käyttämällä. Vanteisiin voidaan käyttää kaikkia samoja värejä ja sävyjä, kuin automaalauksessakin ja tällätavoin saadaan aikaiseksi näyttävät ja yksilölliset vanteet. Vanteet voit tuoda maalamollemme tai lähettää ne rahtina kauempaakin. Maalaamme vanteesi sovitusti ja ilmoitamme milloin ne on noudettavissa tai lähetämme ne sinulle rahtina takaisin.Pyydä tarjous alumiinivanteiden maalauksesta.