• automaalaus osamaksulla
  • Kolarikorjaus osamaksulla
  • Kolarikorjaamo

Automaalaus osamaksulla

Maalausliike Auto Oy Suutari tarjoaa asiakkailleen joustavat maksuvaihtoehdot automaalausta tai kolarikorjausta varten. Rahoituksessa olemme valinneet kumppaniksemme SVEA Ekonomin, joka tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdot. Laskulla tai osamaksulla maksettaessa olet oikeutettu myös PINS-pisteisiin. Jos autosi tarvitsee kolarikorjausta tai automaalausta ja sinä haluat joustavan maksutavan,niin ota meihin yhteyttä.


Kolarikorjaus osamaksulla

Tilanteissa, joissa vakuutusyhtiö ei maksa auton kolarikorjausta, jää korjauskustannukset auton omistajan vastuulle. Kolarikorjaukset maksavat usein yli tuhat euroa ja työ tulee maksaa kolarikorjaamolle auton luovutuksen yhteydessä. Tyypillinen kolarikorjaus, joka jää auton omistajan maksettavaksi on kolarointi autolla, jossa ei ole täyskaskoa ja korjattava auto on kolarissa vastuullinen osapuoli. Tällöin mahdollisen vastapuolen vahingot korvataan vahingon aiheuttajan pakollisesta liikennevakuutuksesta, mutta liikennevakuutus ei korvaa omalle autolle aiheutuneita vahinkoja. Tuodessasi autosi meille korjattavaksi teemme osamaksusta hakemuksen ja saamme myös päätöksen välittömästi. Päätöksen saatuamme voimme aloitaa työt. Kun autosi on korjattu ja olet sen vastaanottanut, kuittaamme työn tehdyksi ja saat kotiisi laskut, joilla maksat korjauksen sovitusti osissa.Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Kolarikorjaus laskulla

Jos tarvitset automaalamo- tai kolarikorjaamotyölle maksuaikaa, niin se onnistuu kätevästi laskuvaihtoehdolla. Laskuvaihtoehto on myös SVEA Ekonomin tarjoama joustava maksumalli. Haemme laskutukselle päätöksen SVEA:lta ja päätös saadaan heti. Kun työ on valmis ja olet vastaanottanut autosi, kuittaamme työn tehdyksi ja sinä saat laskun korjauksesta kotiisi. Halutessasi voit maksaa laskun yhdessä erässä tai vaihtoehtoisesti sopia jälkikäteen SVEA:n kanssa laskun maksamisesta erissä. Ota yhteyttä ja sovitaan autollesi korjaus!
SVEA Ekonomin rahoituksen ehdot
Lasku sekä pinssitSvea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla. Valitessasi maksutavaksi Svea Laskun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen luotoksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin . Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.


Osamaksu sekä pinssitSvea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Valitessasi maksutavaksi Svea Osamaksun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Yhteystiedot: Svea Ekonomi Ab, filial i Finland Atomitie 2 C 00370 Helsinki