• kolarikorjaamo
  • Kolarikorjaus osamaksulla

Nyt automaalaukset ja kolarikorjaukset osamaksulla! Lue lisää!


Kolarikorjaamo Turku


Maalausliike Auto Oy Suutari on vakuutusyhtiöiden käyttämä kolarikorjaamo ja olemme Suomen Kolarikorjaamoiden liiton jäsen. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti kolarikorjaukseen liittyvissä tarpeissa. Vaurioituneen autosi voit tuoda suoraan kolarikorjaamollemme Turun itäharjulle vahingon tapahduttua. Ajoneuvon voit tuoda aukioloaikana 07.30-16.00 tai soittaa ympäri vuorokauden. Päivystämme 24h ja otamme kolarikorjausta vaativat autot vastaan kaikkina viikon päivinä. Teemme välittömästi arvion korjauksen kestosta ja otamme tarvittaessa valokuvat vakuutusyhtiötä varten. Jos haluat autosi nopeasti takaisin käyttöön, niin ota meihin yhteyttä ja korjataan autosi.Vahingon tapahduttua

Ennen korjaustöiden aloittamista tulee pyytää vakuutusyhtiöltä päätös vahinkojen korvaamisesta. Tuodessasi autosi kolarikorjaamolle, otamme vahingoista kuvat ja teemme ilmoituksen vahingoista vakuutusyhtiölle. Sinulle jää tehtäväksi ilmoittaa vahingosta vakuutusyhtiöllesi, jos haet korvausta omasta vakuutuksestasi. Muussa tapauksessa ilmoituksen tekee vastapuoli. Joissain tilanteissa vakuutusyhtiö toteaa aiheutuneet vahingot niin suuriksi autosi arvoon nähden, että päättää tarjota autosi lunastusta. Tämä tarkoittaa, että vakuutusyhtiö tarjoutuu ostamaan autosi sen markkinanhinnalla. Markkinahinta on usein käyttöautojen kohdalla käyttöarvoa alempi ja asiakkaan kannalta epäedullinen vaihtoehto. Me kolarikorjaamona voimme neuvotella vakuutusyhtiön kanssa kustannuksista ja olemme toimintamme aikana pystyneet pelastamaan useita hyviä käyttöautoja turhalta lunastukselta. Tämä on yksi hyvä syy tuoda auto suoraan meille.
Linkit vakuutusyhtiöiden vahinkoilmoituksiin


Auton omistaja maksajana

Tietyissä kolaritilanteissa ja vahingoissa, jää kolarikorjauksen kustannukset auton omistajan vastuulle. Kolarikorjauksen hinta riippuu aina vahinkojen laajuudesta ja useimmiten korjaus kustantaa yli tuhat euroa. Käytössämme on virallinen CABAS-kustannustenlaskentajärjestelmä, joka on laadukkaiden korjaamoiden käyttämä. Järjestelmä antaa suoraan virallisen hinnan autosi korjaukselle. Jotta asiakkaan ei tarvitsisi jättää autoaan korjaamatta sen vuoksi, että ei juuri sillä hetkellä ole rahaa korjaukseen, olemme tuoneet tarjolle joustavat maksuehdot. Maksuvaihtoehtoina tarjoamme normaalien tapojen lisäksi laskun sekä osamaksun, jossa voit maksaa korjauksen sinulle sopivissa erissä. Jos olet siis itse maksajana kolarikorjauksessa tai autosi tarvitsee muita automaalaamopalveluita, ota yhteyttä meihin!


Korjaustyöt

Kun tuot autosi suoraan kolarikorjaamolle, voimme arvioida korjaustarpeet ja työn keston heti paikan päällä. Jos autosi on rikkinäisestä puskurista tai kolhitusta ovesta huolimatta ajokuntoinen, niin otamme autostasi tarvittavat tiedot ja pääset jatkamaan matkaasi omalla autolla. Mahdolliset osittain irtiolevat osat joko irroitetaan tai niiden kiinnitys varmistetaan sekä tarvittaessa suojaamattomat alueet peitetään. Jos autosi ei ole ajokuntoinen jää se meidän maalaamon tiloihin odottamaan korjausta. Kun vakuutusyhtiö antaa korjausluvan tilaamme tarvittavat osat ja aloitamme työt. Jos maksat itse korjauksesi, aloitamme työt heti sovittuna ajankohtana. Kolarikorjaamollamme on selkeä työjärjestys missä työt tehdään, emmekä seisota kenenkään autoa turhaan tiloissamme. Tämä takaa sen, että saat autosi nopeasti kuntoon. Kun auto on korjattu tai osat on tehty valmiiksi olemme sinuun yhteydessä. Tuodessasi autosi meille osien asennusta varten on hyvä varautua, että asennus ja viimeistelytyöt vievät neljästä kahdeksaan tuntia, eli tuodessasi auton aamulla saat sen takaisin työpäivän päätyttyä. Autosi voit noutaa aukioloaikana tai aukioloaikojen ulkopuolelle, kun sovimme siitä etukäteen. Noudatamme aina kolarikorjaustöissä vaadittavia työmenetelmiä sekä työvälineitä ja näin takaamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Jos tarvitset autollesi ammattitaitoisen kolarikorjauksen ota yhteyttä.


Miten kolarikorjaus vaikuttaa autoosi

Valittaessa kolarikorjaamoa on syytä perehtyä siihen kenelle autonsa antaa korjattavaksi. Kolarissa autosi suojaavat ja näkyvimmät osat vaurioituvat ja näiden huono korjaus aiheuttaa tulevaisuudessa ongelmia. Pelkästään auton jälleenmyyntiarvoon vaikuttaa merkittävästi se miten ja missä kolarikorjaus on tehty. Suomen kolarikorjaamoiden liiton jäsenet ovat lähtökohtaisesti ammattitaitoisia ja sitoutuneita kolarikorjaamoita, joille voit autosi kolarikorjaukseen antaa. Maalausliike Auto Oy Suutari on SKKL:n jäsen. Oikein tehtyä kolarikorjausta ei ulkopuolelta huomaa ja maalatut sekä vaihdetut osat ovat yhtä hyviä, ellei parempia kuin vanhat. Asiakkaan näkökulmasta sinun tulisi siis saada autosi takaisin niin korjattuna, että se on ulkoisesti vastaavassa tai paremmassa kunnossa, kuin ennen vahinkoa.


Jos etsit autollesi ammattitaitoista kolarikorjaamoa Turun alueelta, ota yhteyttä